Γνωρίζοντας τον Παραγωγό

Παραγωγός είναι ο κ. Ηλίας Ρίζος . Ο Ηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα.

Η αγάπη του για τον τόπο του και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής τον οδήγησε από πολύ νωρίς να ακολουθήσει τα μονοπάτια της μελισσοκομείας , αρχικά εκπαιδευόμενος δίπλα σε έμπειρους μελισσοκόμους και σιγά σιγά αποκτώντας ο ίδιος τα δικά του μελίσσια . Το πάθος του για αυτό που έκανε καθώς επίσης και η προσήλωση του στην προσπάθεια παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας μελιού, συνέβαλλαν στο να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μια σύγχρονη και πληρέστατη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού.

Το «μικρόβιο» όμως της δημιουργίας δεν σταμάτησε εδώ, έτσι το 2018 ξεκίνησε να καλλιεργεί στους ορεινούς όγκους τα Ηπείρου, αρωματικά φυτά , όπως είναι το Τσάι του Βουνού και η Ρίγανη. Ο πλούτος που διαθέτει το υπέδαφος της Ηπείρου στα 1400 και πλέον μέτρα υψόμετρο σε συνδυασμό με το πάθος, την τεχνογνωσία αλλά και την συνεχή εξέλιξη της εταιρείας , συνέβαλαν στην παραγωγή μοναδικών αρωμάτων τόσο στη Ρίγανη όσο και στο Τσάι.

Ο Ηλίας είναι ενεργό και δραστήριο μέλος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων, από τον οποίο και έλαβε, για την χρονιά 2019, την τιμητική διάκριση «Ο Μελισσοκόμος της χρονιάς» , κάτι που αντικατοπτρίζει την προσπάθεια για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση.